Bibliotheek Dessel

Registreer je via ‘Mijn bibliotheek’: zo doe je dat.

Mijn Bibliotheek is een online systeem waarmee je van overal jouw activiteiten in de bib kan beheren, zoals:

- reserveren en verlengen van materialen

- je leenhistoriek en je ontleningen opvolgen

- het GOPRESS krantenarchief gebruiken

- Je lidmaatschappen van verschillende bibliotheken beheren, en de bibkaarten van je gezinsleden beheren

Zo registreer je je:

Mijn Bibliotheek - Aanmelden (rechts bovenaan scherm)

Start registratie (Blauwe knop)

Stap 1: Kies je bibliotheek uit

Stap 2:   Koppel je lidmaatschap: vul je bibliotheekkaartnummer in.  Dat is het nummer onder de barcode op je bibkaart, OF je rijksregisternummer indien je je boeken ontleent met je identiteitskaart. Je  paswoord is je geboortedatum met SCHUINE strepen tussen

Stap 3: maak een nieuw profiel aan: vul ALLE gevraagde velden in.

Je gebruikersnaam moet UNIEK zijn. Er kunnen geen twee leners zijn met dezelfde gebruikersnaam.

- Vul je e-mailadres in.

-  Kies een paswoord van minstens 6 tekens dat niet hetzelfde is als je gebuikersnaam.

-  Vink 'ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden' aan.

-  Klik op 'Profiel aanmaken'

-  Nu ben je geregistreerd.

Veel voorkomende problemen:

- Je e-mailadres is al gebruikt:  Dit komt voor als je al een profiel hebt aangemaakt in een andere bibliotheek, of als andere familieleden ook dit e-mailedres gebruikt hebben. In dat geval moet je inloggen in het profiel van de andere bibliotheek of het andere familielid, en in de profielpagina klikken op 'Lidmaatschap toevoegen'. Soms kan een nieuw e-maildres aanmaken ook voor soelaas zorgen.

- Je lidgeld is nog niet betaald

- Je geboortedatum werd niet correct ingevuld (gebruik schuine strepen!)

- Je pasje is geblokkeerd (dat kan gebeuren na enkele mislukte pogingen). Bel dan even naar de bib 014/38 99 31 en vraag om je pasje te deblokkeren.

Succes!

Reageren is niet mogelijk op dit bericht.