Boek
Nederlands

Genoeg gezegd

Karen Rose (auteur), Hans Verbeek (vertaler)
Jaren geleden ontsnapte een jonge vrouw uit de sekte waarin ze opgroeide. Nu de sekteleider weet dat ze zijn geheimen op het spoor is, zet hij alles op alles om haar terug te halen — dood of levend.
Titel
Genoeg gezegd
Auteur
Karen Rose 1964-
Vertaler
Hans Verbeek
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Say no more
Uitgever
Utrecht: De Fontein, 2022
587 p.
ISBN
9789026157028 (paperback)

Besprekingen

Een lijvige (587 blz.) thriller waarin spanning en romantiek elkaar afwisselen. Jaren geleden ontsnapte Mercy Callahan uit de sekte waarin ze opgroeide. Wanneer haar broer, FBI-agent Gideon Reynolds, nieuwe bewijslast heeft over sekteleider Ephraim Burton, reist Mercy naar Sacramento. Daar ontmoet ze Gideons beste vriend, rechercheur Rafe Sokolov, die haar gerechtigheid belooft. Nu de sekteleider weet dat ze zijn geheimen op het spoor is, zet hij alles op alles om haar terug te halen, dood of levend. Vlot en toegankelijk geschreven. Let op: bevat gewelddadige fragmenten. Karen Rose schrijft thrillers die wereldwijde bestsellers zijn. Haar boeken werden meermaals bekroond. Karen Rose woont en werkt in Florida.

Over Karen Rose

Karen Rose, geboren in Baltimore (Maryland), is een Amerikaans misdaadauteur. Rose studeerde chemie aan de Universiteit van Maryland en sloot deze studie als ingenieur af. Daarna werkte zij in de levensmiddelentechnologie in Cincinnati (Ohio). Aanvankelijk schreef zij daarnaast als hobby, maar later kon zij er haar werk van maken. Tegenwoordig woont ze in Florida.

Een aantal van haar boeken zijn vertaald en uitgegeven in Duitsland, Frankrijk, Japan, Noorwegen, Polen, Spanje, het Verenigd Koninkrijk. In Nederland worden haar boeken uitgegeven door uitgeverij De Fontein.

Bibliografie

2003 - Don't Tell; Niemand zeggen (Chicago 1)
2004 - Have You Seen Her?; In de val
2004 - I'm Watching You; In het vizier (Chicago 2)
2005 - Nothing to Fear; Niets te vrezen (Chicago 3)
2006 - You Can't Hide; Nergens veilig (Chicago 4)
2007 - Count to Ten; Tel tot tien (Chicago 5)
20…Lees verder op Wikipedia

Suggesties