Heb je me gemist?

Karen Rose (auteur), Hans Verbeek (vertaler)
Een man wandelt met zijn vriendin naar haar auto, maar wordt daarna wakker als ontvoerde terwijl zijn bodyguard is vermoord.
Bevat
Titel
Heb je me gemist?
Auteur
Karen Rose 1964-
Vertaler
Hans Verbeek
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Did you miss me?
Editie
1
Uitgever
Utrecht: De Fontein, 2014
653 p.
Aantekening
Bevat Verbroken stilte als bonus
ISBN
9789026136290 (paperback)

Andere formaten:

Besprekingen

Na een geruchtmakend proces wordt de zoon van Daphne, de officier van justitie, ontvoerd. Als er ook nog aanslagen worden gepleegd op haarzelf, denkt Daphne dat het met het proces te maken heeft. Langzamerhand komt ze er achter dat een angstaanjagende gebeurtenis uit haar jeugd de reden is. Deze thriller zit vol actie: aanslagen, overvallen, ontvoeringen, wapen- en drugssmokkel wisselen elkaar af. Vooral het eerste deel is nogal onoverzichtelijk door de vele personages. Pas na de eerste helft wordt het verhaal overzichtelijker en zijn de karakters geloofwaardiger. Het verhaal gaat over de angsten van een jong meisje dat bedreigd wordt. Die bedreigingen spelen een cruciale rol in het leven van de volwassen Daphne. Het verhaal strekt zich uit over vier dagen; in die tijd worden moorden opgelost, jeugdervaringen verwerkt en bloeien diep liefdes op. Niet allemaal geloofwaardig, maar wel heel erg spannend. Ook rechercheur Vito Ciccotelli, bekend uit eerdere boeken van de Amerikaanse bestse…Lees verder

Over Karen Rose

Karen Rose, geboren in Baltimore (Maryland), is een Amerikaans misdaadauteur. Rose studeerde chemie aan de Universiteit van Maryland en sloot deze studie als ingenieur af. Daarna werkte zij in de levensmiddelentechnologie in Cincinnati (Ohio). Aanvankelijk schreef zij daarnaast als hobby, maar later kon zij er haar werk van maken. Tegenwoordig woont ze in Florida.

Een aantal van haar boeken zijn vertaald en uitgegeven in Duitsland, Frankrijk, Japan, Noorwegen, Polen, Spanje, het Verenigd Koninkrijk. In Nederland worden haar boeken uitgegeven door uitgeverij De Fontein.

Bibliografie

2003 - Don't Tell; Niemand zeggen (Chicago 1)
2004 - Have You Seen Her?; In de val
2004 - I'm Watching You; In het vizier (Chicago 2)
2005 - Nothing to Fear; Niets te vrezen (Chicago 3)
2006 - You Can't Hide; Nergens veilig (Chicago 4)
2007 - Count to Ten; Tel tot tien (Chicago 5)
20…Lees verder op Wikipedia

Suggesties