Dvd
Nederlands

Isra & het magische boek

R.Kan Albay (regisseur), Valerie Deridder (scenarist), Isra Dela (acteur)
De negenjarige Isra komt tijdens een schooluitstap een wonderbaarlijk boek op het spoor. Dit magische boek voert haar via allerlei omwegen naar Het Snoepkasteel. Daar zit een jongetje opgesloten tussen de taarten en het snoepgoed. De boze kasteeldame is niet van plan om hem zomaar te laten gaan... Op haar avontuurlijke tocht ontmoet Isra de wonderlijkste figuren: een geest uit een olielamp, de oud
Onderwerp
Magie
Taal
Nederlands
Parallelle titel
Isra en het magische boek
Uitgever
Jekino, © 2017
1 dvd-video
Oorspr. opname
2016
Speelduur
78 min.
Aantekening
Vlaams gesproken
EAN
5425004850683

Over R.Kan Albay

R. Kan Albay (Antwerpen, 1 september 1975) is een Vlaamse regisseur en acteur van Turkse origine.

Biografie

Albay speelde in de tv-serie Emma in 2006 als de norse huisbaas Osman Karaca. Hij debuteerde als filmacteur in 2005 als Kahn in het drama Toothpick.

Hij speelde onder meer van 2006 tot en met 2011 in verscheidene televisiereeksen Neveneffecten, maar daarnaast ook in films als Coma, Zot van A en Gangstas hell.

In 2010 vertolkte hij in Jan Verheyen's politiethriller Dossier K. de rol van Shehu Ramiz, een Albanese gangsterbaas. Hiervoor werd hij genomineerd voor de Vlaamse filmprijzen en won hij de Silverhorse Award als beste mannelijke acteur. Naast film en televisie is Albay ook te zien in reclamespots.

Albay spreekt vloeiend Nederlands, Engels en Turks.

Filmografie

Als regisseurLees verder op Wikipedia

Suggesties