Dvd
Engels

Super gek feest!

Super gek feest!

In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 3-5 jaar
Het is partijtijd! Je bent uitgenodigd om lekker gek te doen tijdens het Super Gek Feest van de Grote Rode Kip en Boot's Speciale dag.
Titel
Super gek feest!
Uniforme titel
Super silly fiesta!
Taal
Engels
Uitgever
Plaats van uitgave onbekend: Paramount, 2006
1 dvd-video
Speelduur
ca. 91 min.
Aantekening
Bevat: Boots' speciale dag Bevat: De grote aardappel Bevat: Super gek feest! Bevat: Wagen in nood Taalkeuze: Engels, Nederlands, Portugees
EAN
8714865551790

Besprekingen

Hoofdpersoon in deze oorspronkelijk Amerikaanse animatieserie voor jonge kinderen is het ongeveer zevenjarige Latino-meisje Dora. Samen met het aapje Boots en andere vriendjes beleeft ze avonturen. Ze wordt geholpen door haar pratende rugzakje waar allerlei nuttige dingen inzitten, zoals een landkaart. Elke aflevering verloopt volgens een vast patroon en bevat veel herhalingen en een aantal liedjes. Ook zitten er elementen in van een computerspel, bijvoorbeeld een muisaanwijzer die op het juiste antwoord of voorwerp klikt. Intussen leren de kinderen ook Nederlandse en Engelse woordjes, tellen en kleuren. Samenwerking en vriendschap zijn altijd belangrijk. De kijkers worden aangespoord actief mee te doen: antwoord geven, meebewegen, iets zoeken of roepen. De serie wordt uitgezonden door Nickelodeon, er zijn ook prentenboekjes, cd-roms en speelgoed van Dora verkrijgbaar. Deze dvd bevat vier avonturen en een spelletje. Leuk voor kinderen van circa twee tot vijf jaar.